Simi Valley Unified School District Parking Project

JHAI was given the opportunity to upgrade the standards for the fencing around some of the Simi Valley Unified School District schools. The idea was to redesign details related to people climbing over the fences and getting footholds and or hooked on the top rail. Safety was their main issue. This project expanded to designing a new parking lot with some compound slopes and existing trees to remain on site. Dealing with slope issues always complicates a parking lot especially when there is existing vegetation around what you want to keep. Everyone is happy with the outcome.

Legal

The content of this website is provided for information purposes only. While every effort is made to ensure that the information contained within the website is accurate and up to date, JHAI makes no warranty, representation or undertaking whether expressed or implied, nor does it assume any legal liability, whether direct or indirect, or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information.

All materials, unless otherwise stated, are copyright and remain the property of JHAI.